CYKELUTHYRNING


UPPTÄCK NATUREN PÅ
CYKEL
Iconer_mall_cykelUPPTÄCK NATUREN PÅ HJUL
Genom vårt samarbete med föreningen Vallevägen – världens vackraste väg är vi stolta över att kunna bjuda in till en upplevelse där vi erbjuder landskapet som en stor målarduk.

Projektet ”konstliga cyklar på vallevägen” var ett projekt som finansieras av Leader Skaraborg. Idén som anses innovativ, är att via cykel få uppleva områdets unika och vackra natur. Totalt 17 unika cyklar som är konstnärligt utsmyckade finns att hyra utmed vallevägen och här hos oss på Flämslätt Stifts– och kursgård har vi 3 cyklar för uthyrning.Med hjälp av en karta med förslag på olika cykelturer, kan du hitta 20 järnramar som finns nära hus och trädgårdar eller någonstans i den fria naturen. Varje ram är unik och det finns en mening bakom dess budskap och speciella plats. Som besökare kan du själv helt fritt tolka vad du ser. Broschyren ”Vallevägen – världens vackraste väg”, som du kan få hos oss, kan du läsa om och hitta till konstnärer, utflyktsmål, boende, hantverk & aktiviteter i området.Ett annat exempel är att cykla runt Flämsjön och sitta vid vattnet och inta lunchen. Denna cykling  är också ca 1 mil lång, och är ett alternativ för den som är ute för en utmaning med sin egna mountainbike. Exemplen är många och du får en karta av oss, så du själv kan planera ditt äventyr!Läs mer om konstliga cyklar och järnramarna här!
PRISER FÖR
CYKEL-UTHYRNING

• 1 dag 140 kr
• Per timme 50 kr

ÖPPETTIDER
10.00–16.00
VALLEVÄGEN UTARBETAR OCH TILLHANDAHÅLLER I SAMARBETE MED SKARA KOMMUN:

Tre cykelturer, kartor digitalt och kartor med tre turer. På kartorna finns turerna angivna samt placering av Vallevägens ramar markerade.Trevlig resa!