RESTAURANGEN


Iconer_restaurangÄT GOTT I RESTAURANGEN
Köket på Flämslätt har ett gott matrykte, man förädlar enkelheten i den klassika husmankosten med känsla stor yrkesstolthet som ­präglar kockarnas vardag. Husets kökschef föredrar alltid färska råvaror som en naturlig förutsättning för att kunna servera en bra tillagad måltid till gästen. En del av kökets specialitet är husmanskost, som görs med känsla och omtanke. När man kikar in i restaurangen berörs man av den arbetsglädje som den erfarna serveringspersonalen ger genom sin kunskap och personliga service samt bemötande som är av yttersta kvalitet. Tillsammans har kollegorna skapat en varm helhetskänsla i restaurangen, just det där lilla extra som får måltiden att lyfta. Resultatet har blivit att kök och matsal på Flämslätt idag är en harmonisk symfoni av god mat och service.

Iconer_leverantorer

VÅRA LEVERANTÖRER

Precis runt hörnet från Flämslätt ligger Hultets Gårdsslakteri. I gårdshuset på Hultet bor familjen Kemmeter; Helmut, Anneli och dottern Pauline.

På gårdens marker har det sedan 2005 betat fina exemplar av Aberdeen Black Angus, första steget i Hultets Gårdsslakteris egna produktion.

LÄS MER >>