SOMMARLANDSPAKETET


BOKA
SOMMARLAND
SKARA SOMMAR­LAND
Besök en av Skandinaviens största vattenparker med både tivoli, Gokart (tillkommer utöver), & framför allt service i världsklass. Förboka ditt sommarlandspaket redan nu inför semestern. I paketet ingår boende med härlig frukostbuffé – entré till Skara Sommarland. Biljetter till Sommarland hämtas ut i receptionen på Flämslätts reception vid incheckning & betalning!

Bäst av allt när du köpt paket & löst ut dina biljetter hos oss så slipper ni stå i kö för biljetter på Skara Sommarland. Här på Flämslätt finns det saker att göra för hela familjen, vi har härliga grönområden som inbjuder till bl.a. fotboll, brännboll och volleyboll. För de som ännu inte fått nog av vattenlek på Sommarland har vi också egen badplats med hopptorn samt kanotuthyrning. På Flämslätt finns många olika boendealternativ och prisklasser. Tryck r för mer information om vad Skara Sommarland har att erbjuda.

BOKA DITT PAKET VIA
Epost: info@flamslatt.se eller
Telefon: 0511 – 304 40.

2726 kr
för 4 personer i dubbelrum i hotellet
BOKA I DAG »


2316 kr
för 4 personer i fyrbäddsrum på vandrarhemmet
BOKA I DAG »


PRISEXEMPEL GÄLLER
1 DAG PÅ SKARA SOMMARLAND OCH EN NATT PÅ FLÄMSLÄTT INKL FRUKOSTBUFFÉ.

Fler boendealternativ och kombinationer finns. Barn under 1 meter har fri entré till Skara Sommarland. Kontakta oss för mer information på tel 0511-30440.