VANDRINGSPAKET


 

Iconer_vandringUPPTÄCK NATUREN TILL FOTS
Vår populära milsvandring Vallevandring, startar på området och fortsätter genom skog och hagar innan den börjar klättra uppför bergets västra sida. Ät ditt lunchpaket i Jättadalen, med flera mils vid utsikt. Du kan till och med se Vänern glittra till borta i norr vid bra väder! På vägen tillbaka till oss går leden genom reservatet Eahagen med sina lövlundar och beteshagar.Vandra i Valle härad med Flämslätt som utgångspunkt, det finns över 6 mil skyltade stigar och leder i gudomlig natur på Billingens solsida mot väster. Området har mängder av små sjöar, kullar, ängar, åkrar och ädellövsskog vid foten av berget Billingen.Efter en härlig middag och en skön natts sömn får du en rejäl frukost att ladda krafterna med, matsäck som du själv plockar till dig från vår frukostbuffé för att ta med dig och avnjuta på något vackert ställe utmed vandringen. Ni kan välja att bo antingen på hotellet eller i vårt vandrarhem.
FISKE
Flämsjön som ligger nedanför gården är ett härligt fiskevatten. Fiska kan du göra året om, på vintern är det en fantastisk känsla att sitta solgasset och pimpla och på sommaren kan du hyra en roddbåt som du fiskar ifrån. Bra att veta är att fiske från land är ej tillåtet, ej heller närmare fasta bryggor än 100 meter. Fiskekort kan man lösa i receptionen.
KANOT UTHYRNING
Ta en tur med våra kanoter, vi nio kanoter att hyra ut och flytvästar finns i de flesta storlekar och ingår när ni hyr. Bokar kanot och roddbåt gör du på plats i receptionen eller på tel 0511-30440.