VÅRA LEVERANTÖRER


LEVERANTÖRER TILL
FLÄMSLÄTT
Iconer_konferansHULTETS GÅRDSSLAKTERI I LERDALA
Precis runt hörnet från Flämslätt ligger Hultets Gårdsslakteri. I gårdshuset på Hultet bor familjen Kemmeter; Helmut, Anneli och dottern Pauline.  På gårdens marker har det sedan 2005 betat fina exemplar av Aberdeen Black Angus, första steget i Hultets Gårdsslakteris egna produktion. Black Angus är kända för sina naturliga instinkter, lätta kalvningar och höga köttkvalitet.Hultets Gårdsslakteri har successivt byggts med ekologisk, naturlig och hållbar produktion som mål och därför går djuren fritt på naturbeten med sina kalvar sex månader om året. Vintertid hålls djuren frigående i lösdriftsstall, där de har ständig tillgång till utevistelse i de kringliggande hagarna.För att vidare utveckla filosofin om en ekologisk, naturlig och långsiktigt hållbar produktion utvecklade Hultet år 2011 sitt egna gårdsslakteri. Djuren föds, lever och slaktas på gården utan transporter, stress och annan negativ påverkan. Mer närproducerat än så här blir det inte! Vi är stolta att kunna presentera Helmut & Hultets Gårdsslakteri som våran samarbetspartner. Önskar du Hultets produkter på menyn så ordnar vi detta, då vi inte tar allt från just denna leverantör i huvudsak på menyn. 

BESÖK GÄRNA HULTETS GÅRDSSLAKTERIS  HEMSIDA HÄR >>
På sidan finns en uppsjö av recept på alla möjliga styckdetaljer, från Just Black angus, som väcker nyfikenheten att prova nya recept.

VÅRA LEVERANTÖRER

GRÖNSAKSHUSET
Våran lokala grönsaksleverantör sedan 20 år tillbaka. Besök gärna deras lokala butik med allt från potatis från Viglunda till Spanska tomater med bra kvalitet och pris.

MENIGO
Våran huvud & helhetsleverantör Menigo levererar allt från mejeri koloinialvaror dryck mm.