VI SÖKER NU EN KOCK


Iconer_boendeVI SÖKER NU EN KOCK
Flämslätts stifts- och kursgård ligger i Lerdala alldeles intill Flämsjön. Det är en modern konferensanläggning med boende i olika standard med cirka 180 bäddar. Matsalen som rymmer 150 personer är en viktig del av gårdens verksamhet. Flämslätt ägs och drivs av Svenska kyrkan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar i ett team med kockar och serveringspersonal.

Flämslätt har öppet alla dagar i veckan för lunchgäster, men framför allt har vi ett blandat utbud av arrangemang som konferenser, läger och högtidsdagar med allt från 10-400 gäster. Gården har även catering.

Gården har ambitionen att i hög grad använda ekologiska och närproducerade råvaror, samt varor med fairtrademärkning.

Som person är du:
• självgående, flexibel och van att arbeta i lag.
• kreativ och kan utnyttja olika sorters råvaror.
• van vid, och tycker om, att hantera olika slags specialkost.

Du ska ha några års erfarenhet som kock och dela Svenska kyrkans värderingar. Då tjänsten innebär resor, bland annat i samband med catering, behöver du ha B-körkort.

ÄR DU INTRESSERAD AV TJÄNSTEN?
Mer information om tjänsten lämnas av driftschef Claes Schönborg, 0511-304 40. Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Ida Andersson, 0511-262 39. Facklig kontaktperson är Pelle Brandt, HRF, 08-58 80 98 83.

Skara stifts strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Ansökan med CV och löneanspråk skickas till skarastift.ansokan@svenskakyrkan.se och ska vara oss tillhanda senast den 5 april. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.