Upptäck naturen till fots

Vackra vyer oavsett årstid

Frisk luft väcker hjärnan, det är sen gammalt. Flämslätt har lyxen att kunna erbjuda oändliga möjligheter natur till våra konferenspaket, ett sagolikt landskap som är som gjort för naturupplevelser i samband med teambuilding och rekreation.

Kring vårt område sträcker sig vandringsleder och milslånga utsikter att avnjuta tillsammans med medhavd matsäck. Prata med oss i personalen så ser vi till att du och din grupp får med er lunchpaket eller fika att avnjuta längs någon av vandringslederna.

Valle härad, som området kallas, har över sex mils skyltade stigar och leder på Billingens solsida mot väster. Tala med oss så visar vi dig rätt till den led som passar dig och ditt sällskap bäst.

Vi rekommenderar:

Flämsjön runt: en vandring på dryga milen som går via mysiga småstigar, skogsvägar och mindre grusvägar. Du håller dig bitvis nära Flämsjön och passerar genom ek- och ädellövskog.

Svårighetsgrad: Medel

Vallevandringen: en vandring på dryga milen förknippad med tindrande sjöar, beteshagar och skog i vacker lövskrud. Dessutom finns spår av mänsklig historia att lära av.

Svårighetsgrad: Enkel