Ledarutbildning på Flämslätt

Visste du att det arrangeras mängder av olika former av utbildningar på Flämslätt varje år? En av de aktörer som vi haft hos oss under en lång tid är företaget IBLÅ Utveckling, med sin UGL-utbildning. UGL står för Utveckling av Grupp och Ledare, och är en av Sveriges mest populära ledarutbildningar. UGL används av mängder av olika små och stora företag och myndigheter.

Utbildningen är en intensivutbildning, vilket innebär att den hålls under fem dagar i sträck. Du som deltagare kommer att få lära dig om grupprocesser, beslutsfattning och kommunikation. Utöver ledarskap får du även reflektera över dig själv som individ och vilken påverkan du har på gruppens utveckling. Oavsett förkunskaper inom ledarskap eller vilken yrkesroll du har i dag, så kommer du att få med dig lärdomar för framtiden.

Ingela Berggren har hållit i utbildningar på Flämslätt i närmare 20 år och återvänder alltid för vår professionalitet, service och flexibilitet. Att naturen ligger nära till hands innebär också en möjlighet till avkoppling mellan de intensiva utbildningspassen.

Just nu får du hela 2 000 kronor rabatt på kostnaden av utbildningen som sker vecka 22! Vill du hitta nycklarna till ett bättre ledarskap? Kontakta Ingela på ingela@ibla.se och boka din plats redan i dag!

Utbildningsschema 2024:

V22 – 27-31 maj

V37 – 9-13 september

V43 – 21-25 oktober

Pris:

Kurskostnad – 16 200 kr.

Internat med helpension – 8 750 kr.

Boka:

Kontakta Ingela på ingela@ibla.se och boka din plats redan i dag!

Vill du veta mer om UGL och IBLÅ:s utbildningar?

Klicka här!