Möten med extra allt

Vi har något som inte andra konferenslokaler har. Säg hej då till monotona gråtoner, rum utan ljusinsläpp och asfalt som möter betong. På Flämslätt kommer inspirationen med på köpet tack vare våra vackra vyer.

Krydda konferensen med adrenalin och kreativitet

Hos oss ingår ett helt friluftsområde. Du kan uppleva det till fots eller på hjul. Oavsett vilket lovar våra vyer en storslagen naturupplevelse. För ledaren som vill aktivera arbetsgruppen än mer, erbjuder vi flera olika aktiviteter med teambuilding och skratt som huvudingredienser.

Lagets list krävs för att lösa uppgifter
Har du hört talas om Escape room? Vi kör samma sak, men vi kallar det för Escape game och gör det i en box. Klura ut koder, hitta osynliga tecken och lös gåtor. Använd hela lagets list för att lösa olika uppgifter innan tiden rinner ut – ett perfekt sätt att bryta av arbetsdagen på.

Kombinera kunskap och kreativitet
Vi bygger upp en personligt anpassad spelplan för ert event och därefter återstår bara att ni delar in er i två lag. Uppgifterna är mer eller mindre fysiska och ni ska via er spelplan förflytta er till olika punkter. Längs vägen dyker det upp olika utmaningar

Läs mer om våra aktiviteter

Välkommen att boka!
Slå oss en signal på 0511-304 40 eller skicka e-post till info@flamslatt.se.