Vi älskar det vi gör

Från den klassiska husmanskosten till den eleganta oxfilén, våra kockar älskar variationer och utmaningar.

Vi samarbetar med många leverantörer och bönder i regionen och är noggranna med att våra råvaror har kortast möjliga väg till oss.

Vi är också stolta medlemmar av
LOKAL MENY

Lunchmeny V.4

Måndag 20/1

Stekt dillrimmad sejfilé med tartarsås och kokta primörer.

Krögarköttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och brynt potatis.

 

Tisdag 21/1

Stekt dillrimmad sejfilé med tartarsås och kokta primörer.

Raggmunk med stekt fläsk och lingon alt löksås och kokt potatis.

 

Onsdag 22/1

Smörbakad torsktail med sauté på betor, kapris, pepparrot samt brynt smör och kokt potatis.

Panerad schnitzel med choronsås, vaxbönor och brynt potatis.

 

Torsdag 23/1

Smörbakad torsktail med sauté på betor, kapris, pepparrot samt brynt smör och kokt potatis.

Färserad kycklingfilé med fetaost, soltorkat plommon samt sherrysås och örtrostad potatis.

 

Fredag 24/1

Klassisk fiskfrikassè på kolja, lax, handskalade räkor i vitvinssås med primörer och kokt potatis.

Brässerad oxkind med små morötter, pärllök i rödvinssås och potatispuré.

Liten dessert!

Serveras måndag – fredag kl. 12-14

Pris: 155:- 

Soppa samt stor salladsbuffé, bordsvatten, lättöl, smör, bröd, kaffe & kaka.

Beställ vår smörgåstårta

Från den 28 november fram till den 6 januari kan vi ej erbjuda smörgåstårtor!

Vi tar gärna emot din beställning på vår himmelskt goda smörgåstårta. Den finns i variationerna: Skinka och räkor samt Vegetarisk.
10 – 12 bitar 645:-
20 – 22 bitar 1095:-
Tårtan beställs två dygn i förväg

Mejla info@flamslatt.se för att beställa