Hem › Restaurangen
Från den klassiska husmanskosten till den eleganta oxfilén, våra kockar älskar variationer och utmaningar.
Vi samarbetar med många leverantörer och bönder i regionen och är noggranna med att våra råvaror har kortast möjliga väg till oss.
Vi är också stolta medlemmar av
LOKAL MENY
Lunchmeny V.4
Måndag 20/1
Stekt dillrimmad sejfilé med tartarsås och kokta primörer.
Krögarköttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och brynt potatis.
Tisdag 21/1
Stekt dillrimmad sejfilé med tartarsås och kokta primörer.
Raggmunk med stekt fläsk och lingon alt löksås och kokt potatis.
Onsdag 22/1
Smörbakad torsktail med sauté på betor, kapris, pepparrot samt brynt smör och kokt potatis.
Panerad schnitzel med choronsås, vaxbönor och brynt potatis.
Torsdag 23/1
Smörbakad torsktail med sauté på betor, kapris, pepparrot samt brynt smör och kokt potatis.
Färserad kycklingfilé med fetaost, soltorkat plommon samt sherrysås och örtrostad potatis.
Fredag 24/1
Klassisk fiskfrikassè på kolja, lax, handskalade räkor i vitvinssås med primörer och kokt potatis.
Brässerad oxkind med små morötter, pärllök i rödvinssås och potatispuré.
Liten dessert!
Serveras måndag – fredag kl. 12-14
Pris: 155:-
Soppa samt stor salladsbuffé, bordsvatten, lättöl, smör, bröd, kaffe & kaka.
Vi tar gärna emot din beställning på vår himmelskt goda smörgåstårta. Den finns i variationerna: Skinka och räkor samt Vegetarisk.
10 – 12 bitar 645:-
20 – 22 bitar 1095:-
Tårtan beställs två dygn i förväg
Mejla info@flamslatt.se för att beställa
Ett nyhetsbrev från Flämslätt Stifts- och Kursgård
Flämslätt Stifts- och Kursgård
541 97 Lerdala
info@flamslatt.se
0511-304 40