Hem › Restaurangen
Från den klassiska husmanskosten till den eleganta oxfilén, våra kockar älskar variationer och utmaningar.
Vi samarbetar med många leverantörer och bönder i regionen och är noggranna med att våra råvaror har kortast möjliga väg till oss.
Lunchmeny vecka 43
Måndag
Köttfärslimpa med trattkantarellsås, smörkokt morot, svartvinbärsgelé och kokt potatis.
Rimmad sejrygg serveras med rostade betor, brynt smör och pepparrot.
Tisdag
Brässerad oxkind i rödvinssås med timjan och vitlök serveras med potatispuré med västerbottensost.
Rimmad sejrygg serveras med rostade betor, brynt smör och pepparrot.
Onsdag
Kycklinggryta med smak av grön curry serveras med jasminris och wokade grönsaker.
Krämig fiskgryta med sej, rökt lax, räkor och blåmusslor serveras med dillsmörad potatis.
Torsdag
Stängt, diskmaskinsbyte
Fredag
Örtbakad rostbiff med marsalavinsås, råstekt potatis, haricots verts och vitlökssmör.
Krämig fiskgryta med sej, rökt lax, räkor och blåmusslor serveras med dillsmörad potatis.
Dessert
Måndag – fredag
Pris: 165 kr
Serveras mellan 12-14
Soppa, vegetariskt alternativ samt stor salladsbuffé, bordsvatten,
lättöl, smör, bröd, kaffe & kaka.
Ring 0511-30440 för att boka ert bord.
Varmt välkomna!
Vi tar gärna emot din beställning på vår himmelskt goda smörgåstårta. Den finns i variationerna: Skinka och räkor samt Vegetarisk.
10 – 12 bitar 645:-
20 – 22 bitar 1095:-
Tårtan beställs två dygn i förväg
Mejla info@flamslatt.se för att beställa
Ett nyhetsbrev från Flämslätt Stifts- och Kursgård
Flämslätt Stifts- och Kursgård
541 97 Lerdala
info@flamslatt.se
0511-304 40